Vad innebär ett medlemsskap?

Blir du medlem får du, förutom att du hjälper till ekonomiskt att hålla vår bana i så gott skick som möjligt, tillträde till ett sällskap som är få förunnat. Du kommer till ett gäng som har roligt ihop med det gemensamt att vi älskar att spela frisbeegolf. Som medlem får du även tillgång till en rad förmånliga erbjudanden. Vi brukar ha en trevlig grillkväll efter vi har avslutat vårt klubbmästerskap som årets höjdpunkt men vi åker ofta tillsammans till olika deltävlingar, bland annat Mälartouren och Nationella touren. Självklart har vi mycket att lära om spelet av varandra.

Hur blir jag medlem?

Det finns två olika sätt att gå tillväga. Antingen tar du kontakt med någon ur styrelsen via telefon eller e-mail, eller så betalar du direkt in medlemsavgiften på Bankgiro 760-6015 där du anger namn, adress och personnummer. Skicka därefter ett e-mail till skfk@outlook.com som en bekräftelse på att du betalat avgiften så att du får ett medlemsnummer så fort som möjligt.

Man är junior till och med det året man fyller 20 år. Sedan blir vederbörande automatiskt senior. Aktiva medlemmar oavsett seniorer eller juniorer äger rätt att deltaga på klubbens aktiviteter och tävlingar samt att förvärva tävlingslicens till SFF-sanktionerade tävlingar. Stödmedlemmar får ej tävla men äger rätt att deltaga på alla klubbaktiviteter utom klubbmästerskap.

Tävlingslicenser

För att skaffa SFF- och/eller PDGA-licens: sätt in summan av kostnaderna på samma bankgiro som för medlemsavgiften. Ange namn och "licens" som text för betalningen. Maila samtidigt till Styrelsen på mail-adress skfk@outlook.com med detaljerad information om vilka licenser ansökan gäller. Ansökan görs sedan via IdrottOnline av klubbens administratör. Räkna med att det tar upp till en vecka från inbetalning till dess att registreringen är slutförd.

Lista över personer med SFF-licens

Enligt SFF gäller att man är junior till och med det år man fyller 18 år. SFF skriver såhär om SFF-licens:

"Observera att SFF tävlingslicens är ett måste för att delta på de av Svenska Frisbeesportförbundet sanktionerade tävlingarna, om inget annat nämns är alla tävlingar med automatik sanktionerade!"

Erbjudande till nya medlemmar

Vi erbjuder förstagångsmedlemmar i klubben ett starterset innehållandes tre discar och en väska att förvara discar i till det mycket förmånliga priset 349 kr (ordinarie pris 549 kr).

Detta starterset lämpar sig för er som precis har börjat med discgolf och inte har hunnit köpa egna discar ännu. Det är också en bra gåva att ge bort till någon man känner som är nybörjare.

När du betalat medlemsavgiften kommer vi att skicka ett mail till dig med en länk och en kod som du använder vid beställning av startersetet. Du kommer även få annan viktig information skickad till dig.