Föreningens historia

Kärsöns frisbeegolfbana som invigdes 1978 är Europas äldsta och ligger naturskönt belägen på kunglig mark nära Drottningholms slott.

Föreningen startades 2003 av några entusiaster som började med att spela tävlingar på Kärsön tidigare samma år. Säsongen 2021 hade föreningen närmare 90 medlemmar. Är du intresserad av att få information om vad det innebär att bli medlem i vår förening samt vad det kostar kan du klicka här

Vårt mål är att förbättra vår bana till fulländning och samtidigt vara en klubb där varje ny medlem skall känna sig varmt välkommen oavsett nivå och förkunskaper.

Vår vision

Ända sedan starten har det funnits gott om drivande krafter inom föreningen, så är det även idag. Mycket tack vare detta har vi lyckats ta hand om vår älskade bana på Kärsön och även fått den att växa med nya hål. Vi har idag en stark organisation och starka band inom föreningen.

Vi har genom åren samarbetat med andra verksamheter på Kärsön, exempelvis Kärsögården. Detta kommer vi att satsa mer på i framtiden, att skapa ett brett samarbete mellan verksamheterna.

Detta är vår vision, att fortsätta hålla banan på Kärsön i bästa möjliga skick samtidigt som föreningen fortsätter att växa med flera medlemmar och att se till att banden inom föreningen alltid kommer att vara starka.